Grunnleggende om Ubuntu

Du kan lage deg en USB her med ubuntu på, enter for install eller live.

Her er det aller grunnleggende i ubuntu.

Her er hovedskjermvinduet:

Dette er søkeruta. Her skriver man inn hva ma søker etter av programmer etc..

Her er filbehandleren i ubuntu. Det er disse mappene man vanligvis blir å bruke. Resten som ligger på disken, skal man holde seg unna, hvis man ikke vet hva man gjør.
Hjem-mappen har denne lokasjonen:   /home/jon. Det er min hjemmemappe, det som vises her.

Mozilla følger med ubuntu.

Disse ikonene er libre office. Som også følger med ubuntu.

Dette er plassen å gå til hvis man vil ha programmer. Ubuntu sitt programvaresenter. Installeres rett herfra, og avinstalleres også herfra.

Innstillingene til maskinen

Her er en kjapp oversikt hva som er installert….