Startsiden

Hva jeg gjør

Jon Bang datatjenester kan hjelpe deg med disse tingene:
Digitalisering av filmer. Jeg tar følgende format:

Video:

VHS

S-VHS

VHS-C

Hi8

Digital 8

MiniDV

Andre format på forespørsel.

Smalfilm tar jeg følgende:

Normal/regular/super 8mm

Andre format på forespørsel

Gjenoppretting fra lagringsmedier

Harddisk

SSD

Minnekort

Flash-minnekort

Stort sett det som finnes av lagringsmedium

Jeg kan også reparere PC, reinstallere windows, fjerne virus, fjernhjelp på datamaskin via teamviewer

Jeg satser på privat-markedet, og har lagt meg på en litt lavere pris enn markedet ellers tar for dette. Nettopp fordi menigmann ikke skal være nødt å blakke seg hverken på å få filmene/bildene lagret på en ordentlig måte, eller ikke ha råd til å finne tilbake bidler og filmer fra barna var små for 20 år siden og ligger på den harddisken som har tryna….

Ellers kan jeg komme hjem til kunde og reparere/fikse der, evt hente ting for reparasjon hos meg. Dette gjelder også filmer.

Det jeg selv ikke klarer å reparere/fikse, det er ikke mye, men da vil jeg ta kontakt med samarbeidspartnere å få dette gjort. Selvfølgelig etter å ha konferert med kunde.

Jeg opererer også slik at jeg gir en pris, og den holder jeg. Uansett. Kunde vil aldri få noen plutselig tillegg på pristilbudet. Jeg mener ting skal være forutsigbart, og en avtale er en avtale. Unntaket gjelder med gjenoppretting. Der vil det ofte komme overraskende ting, men som oftest holder jeg prisen der også. Men vil alltid konferere med kunde om tillegg.

Så ta gjerne kontakt for en prat. Kontaktinfo finner du her: Kontakt