Programvare og oppdateringer

Dette er innstillingene for hvor maskinen skal hente oppdateringer og annen programvare fra.

Som du ser, endel valg her. Dette er automatisk satt opp under installering, men enkelte ganger trenger vi

å legge inn andre plasser å hente ting ifra.

Canonical er de som lager og vedlikeholder ubuntu.

Innstillinger for oppdateringer

Diverse andre plasser som vi stoler på, som er godkjent av oss

Tilleggsdriver er den plassen vi kan hente ekstra drivere for maskinvare. Spesielt nyttig med skjermkort
Her vil det komme opp hvilke alternative drivere som finnes

Denne kan vi bruke hvis vi vil ha det aller nyeste, det som er under utvikling, men ikke testet enda.
Dette kan gjøre maskinen ustabil og at den krasjer, så er det sagt