Tømme cache i nettleser

Tømme cache i nettleseren:

Chrome:

Hurtigtasten for dette er ctrl-shift-del

Hvis ikke den fungerer, tar vi den manuelle metoden:

Åpne Chrome.

Klikk oppe i høyre hjørne, hvor jeg har ringet rundt.

Da får du opp en meny, pil deg nedover til settings. Mulig den heter innstillinger på norsk

Clear browsing data er det vi er ute etter.

Merk hva du vil slette.

Internet explorer, hvis det er noen som enda bruker den:

Også her er snatveien ctrl.shift-del

Men vi har en manuell metode her også:

Trykk der jeg har ringet rundt, velg sikkerhet, og slett leselogg

Velg slett

Firefox:

Nok en gang hurtigtaster: ctrl-shift-del
Men siden vi er litt tøffere enn alle andre, gjør vi det på den andre måten:

Trykk på den som ligner en trippel burger oppe til høyre, deretter på options, og trykk deg ned til privacy.

Her velger du clear recent history og du får opp et lite valg til

Legg igjen en kommentar