PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA kommer av at windows prøver å hente noe den har lagret i RAM, eller i pagefilen. (vekselfilen, den som brukes for å avlaste RAMmen). Som oftest er det feil på maskinvaren i dette tilfellet. Men, man kan prøve noen ting før man går på butikken å kjøper nytt:

–Start maskinen i sikkermodus, og velg Last Good Known Configuration. Sikker modus aktiveres med å trykke F8 under oppstart. I windows 10 kommer du inn i sikkermodus slik, hvis F8 er aktivert.

–Skru av memory win10 cache

Eller i win 7 her

–Kjøre en chkdsk /f /r c: Dette gjør du fra kommandolinja. Denne får du slik:

Win+R-tasten, eller trykk på windowstasten nede til venstre, skriv cmd. Klikk på ledetekst, og plutselig har du kommandolinja oppe  🙂

–Sjekk RAM med memtest, som du også finner i sikkermodus-menyen.

–Deaktivere antivirus, evt helt komplett avinstallere denne

–Restarte maskinen, enten med windows egne funksjoner, eller den brutale måten: ta strømmen. (denne skal man være litt forsiktig med, det kan hende årsaken til denne feilen kommer nettopp fra en avslutning som ikke er gjort rett)