Nettverk

Innstillinger for nettverksortene. Kablede eller trådløse. Vi kan velge av eller på med nettverkskortet, eller av eller på med flymodus

Her er noen valg..Alt dette vil være innstilt automatisk, så det er ingen grunn egentlig å forandre sånn uten videre iallefall. Merk det er en egen innstilling hvis man bruker VPN.

Trenger ikke tenke på disse til vanlig

Her kan vi velge hvilken kryptering vi vil ha på det trådløse, hvilken passord på dette osv

Denne trenger vi heller ikke bruke for mye tankekraft på  🙂

Disse innstillinge er stort sett automatisk. Vi får som oftest IP-adressen fra en DHCP, eller ruter.
Men vi kan velge å sette statisk, eller fast  IP-adresse på enheten.

Innstillingene for IPv6. Disse lar vi være automatisk.

Nettverksproxy bruker vi sjelden hjemme.