SELGES

Innimellom får jeg utstyr jeg enten vil oppgradere, ikke trenger mere, eller rett og slett vil selge. Jeg vil legge disse ut her fortløpende. Ta kontakt hvis interessert i noe 🙂

Alle ting er å regne som brukt, noe er mere brukt enn annet, men noe er såvidt pakket ut av eska..

PC-3000

Verktøy for å gjenopprette data fra havarerte harddisker. Dette verktøyet kan brukes på de aller fleste harddiskene, samt SSD. Støtter også en god del M.2, samt nvram-disker også

Flash-delen takler det aller, aller meste innen flash, altså minnnekort, minnepenner etc.

I dette føler det med mye utstyr, bl.a. et såkalt spider-board, en god del chip-lesere, com-port-plugger, m2 og nvram-leser, SD og microSD-leser, lista er lang

Jeg kan vurdere å selge disse to delene separat. Ny årlig avtale med teknisk support må påregnes. Rundt 2000euro for harddisk/ssd-delen, og rundt 1000 euro for flash-delen. Denne tekniske supporten har vært veldig god å ha, de er veldig hjelpsomme og bruker gjerne teamviewer for å gå inn på min maskin å jobber med disken slik. De er også veldig kunnskapsrike når det gjelder disse tingene 🙂

Flash i arbeid 🙂

LODDESTASJON

Loddestasjon med både loddebolt, varmluft og utlrafiolett varmeplate. Genial for å løsne chip fra printkort.

IP-KAMERA

Feilkjøpte et IP-kamera som ikke kan brukes med USB.

DIVERSE BÅNDSPILLERE

HAdde en visjon om å sette disse istand, men realiteten overgår visjonene innimellom…Selges as is, 2 av de fungerer ikke, den siste fungerer.